Sa ogromnom fluktuacijom vrednosti uspostavljenih kriptokutencija u poslednjih nekoliko nedelja 2017. godine, jedno se čudi zašto bi željeli uložiti u takav rizični poduhvat koji bi mogao biti sličan kockanju na stolu sa velikim ulogom. Čak i ako bi vodeće kriptokvučnosti kao što su Bitcoin ili Ethereum trebalo da dostignu USD 30,000 i USD $ 1,500 respektivno, dobitak je 100%. Nije to što je loša investicija, već veoma rizična. Investicija koju bi, ako bi neko trebao da uzme, možda želi da mu se pruže druge opcije. Sa zemljama koje žure da regulišu trgovinu nekim od vodećih kriptokutencija, sigurno bi došlo vreme kada će svi navedeni listovi videti malo širiti u kretanju svojih vrednosti. Zaista, kao što su Bitcoin, Litecoin i Ethereum svi su imali dobar trčanje 2017. godine, oni su bili vodeći pioniri, ali su tako ... 2017. Dođite 2018. vreme je da potražite drugu kriptocutnu investiciju koja će dati ista vrsta povratka kao i ove druge kriptokvučnosti u 2017. godini.

Upisati DRG ili Dragon Coin, Bitcoin iz 2018. godine, ima za cilj smanjenje provizije od 5%, u milijardi dolara visoke industrijske industrije kazina, ova kriptocurrency je uzbudljiva i stvarna upotreba. Sve kazine zavise od VIP-a za više od 50% prihoda. Svake nedelje, ovi elitni kockari ili VIP putuju u Makao da se kladuju na milione dolara preko VIP stolnice rezervisane za minimalnu ulogu od najmanje 1 milion dolara.

Kako onda ovi igrači unose i izlaze iz miliona dolara da kockaju? To obično uređuju Junkets koje uzimaju rezanje od 5% -7%. A ako bi igrači pobijedili, plaćat će i još 5% -7% da se novac vrati u svoju zemlju. DRG će se uvesti kako bi se prekinula ta marža. Uz stotine miliona dolara koje se svake sedmice pretvaraju samo u Makao, upotreba u stvarnom svijetu je neposredna. DRG ima za cilj ovu širinu i uvede 1% naknadu za prenos novca u i iz nje. Zašto se Junkets i igrači ne bi podjednako pretplatili na ovo? Sačuvaće ih nekoliko stotina hiljada do nekoliko miliona dolara po transakciji. Ovakva digitalna transakcija daje vlasniku novca povratnicima igračima i poboljšava efikasnost i sigurnost svojih novca izuzetno. Konverzija miliona u njihov digitalni novčanik kroz tehnologiju blokiranja i zatim pretvaranje nazad u bilo koju valutu koju preferiraju sa lakoćom biće prodajna tačka za DRG.

Za razliku od kriptocutnih novčanih novca, kada špekulacija nestane i posle meseci i meseci pokušavanja da pronađu stvarnu transakciju, one obično izlaze. Ali DRG je već potpisao nekoliko ugovora sa Junkets-om u Makaou i odmah će se koristiti odmah nakon lansiranja ICO-a. Potencijal DRG-a je ogroman i sigurno će biti digitalni novčić koji će pobediti 2018. godine i šire.

Više informacija:

ANN THREAD = https://bitcointalk.org/index.php?topic=2524680
WEBSITE = https://www.drgtoken.io/
WHITEPAPER = https://s3.amazonaws.com/drg-token/Whitepaper-Dragon.pdf
TELEGRAM = https://t.me/joinchat/FSgY4RI3tNfalmD2sbIZRg
REDDIT = https://www.reddit.com/r/DragonDRG
DISCORD = https://discordapp.com/invite/CtUGXBC

By RyanEncek
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1076774

ETH: 0xaE5e525E57a6117fa00Ae27b57e94b92B1Bf0c51

BITKOIN 2018 DRAGON TOKEN

Tidak ada komentar:

Posting Komentar